ClickyG-2S5DJ1KHPZ

خواص سرکه سیب و عسل *

خواص سرکه سیب و عسل *
سرکه سیب و عسل دو ماده طبیعی شگفت‌انگیز هستند که فایده زیادی برای سلامتی دارند. این دو ماده به شکل خام می‌توانند طیف گسترده‌ای از مشکلات مربوط به سلامتی را درمان کنند. با ترکیب کردن سرکه و عسل می‌توانید مزایای این دو داروی طبیعی را افزایش دهید. علاوه بر این، افزودن عسل شیرین به سرکه سیب باعث می‌شود که نوشیدنی‌تان خوش‌طعم‌تر شود.   مصرف سرکه سیب و عسل می‌تواند به …
ادامه مطلب

آشنایی با مهم ترین خواص گرده گل*

آشنایی با مهم ترین خواص گرده گل*
خواص گرده گل به اندازه ای است که امروزه از آن به عنوان یک داروی پزشکی استفاده می شود. خاصیت آنتی اکسیدانی، کمک به بهبود کبد، معده و قلب از خواص گرده گل است. گرده گل یکی دیگر از محصولاتی است که به کمک زنبورهای عسل تولید می شود. خواص گرده گل به اندازه ای است که امروزه در تمام جهان آن را به عنوان یک داروی گیاهی می شناسند. از گرده گل می توان برای درمان بیماری …
ادامه مطلب

8 خاصیت مهم عسل سیاه دانه برای سلامتی*

8 خاصیت مهم عسل سیاه دانه برای سلامتی*
عسل سیاه دانه یکی از عسل های محبوب در ایران است که برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع عسل سیاه دانه یکی از مهمترین عسل های درمانی است. کمتر پیش می آید کسی از عسل سیاه دانه برای میل کردن صبحانه استفاده کند؛ بیشتر از عسل سیاه دانه به صورت شربت عسل یا ترکیب با دیگر مواد برای ساخت داروهای گیاهی مفید برای درمان بیماری ها …
ادامه مطلب

شروع زنبورداری از صفر

شروع زنبورداری از صفر
پرورش زنبور عسل یا زنبورداری، به فرآیند نگهداری و پرورش زنبورعسل برای بدست آوردن محصولاتی مانند عسل،موم و دیگر فراورده ها اطلاق می شود.در سالهای  اخیر پرورش زنبور عسل یکی از راههای خوب و مطمئن کسب درآمد و اشتغال محسوب می شود.   زنبورداری یک حرفه دشوار است که به دانش و مهارت کافی نیاز دارد. اگر شما به تازگی وارد این حرفه شده و در این کار مبتدی هستید …
ادامه مطلب

معده زنبور عسل*

معده زنبور عسل*
زنبور عسل با تمام کوچکی اش دو معده دارد، شهد گلهای مکیده شده وارد معده اول می شود که بوسیله دریچه ای به معده دوم مربوط است. معده دوم عملیات گوارشی را انجام می دهد. معده اول را کیسه عسلی یا چینه دان می گویند کلیه مراحل تبدیل شهد به عسل در این معده انجام گرفته و عسل رسیده و آماده شده از طریق خرطوم زنبور به سلولهای مومی شکل …
ادامه مطلب

مراحل ساختن عسل*

مراحل ساختن عسل*
اسرار ساختمان و نحوه عمل زنبور عسل با وجود پیشرفت های علمی هنوز بر زیست شناسان و دانشمندان دیگر پنهان مانده و فقط می دانند که : زنبور عسل پس از مکیدن شیره گلها و گیاهان به وسیله خرطوم خویش آنرا به کیسه عسلی که در شکم است برده و پس از چند عمل شیمیایی شناخته و نا شناخته آنرا به مایعی خوشبو و خوش طعم، شیرین، مقوی، نشاط آور …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش