عسل غذایی است سحرآمیز که از سوی طبیعت به آدمی هدیه گردیده است.
ترکیب تغذیه ای غسل، بر اساس کالری، به ترکیب میوه ها نزدیک تر است تا شکر معمولی،
قند مایع(HFCS) یا هر گونه شیرین کننده دیگر.عسل حاوی فروکتوز (قند میوه) و گلوکز در
نسبت های تقریبا برابر به اضافه دیگر قندها و مواد مغذی گیاهی به دست آمده از شهد و
دانه گرده گل هاست.
مصرف عسل تاثیر بس متفاوت تری با شکر(ساکاروز یا قند نیشکر) یا قند مایع(HFCS) بر روی
میزان قند خون دارد و آن را به سوختی بی همتا برای برآوردن نیازهای بدن به انرژی تقریبا در هر موقعیتی تبدیل می سازد،چه در حالت بیداری یا خواب، فعالیت یا استراحت، تندرستی یا در چالش با بسیاری از مشکلات بهداشتی و سلامتی.
عسل سوخت مغز به شمار می آید! - عسل انرژی پرتو آفتاب است!
* کتاب انقلاب عسل اثر: پروفسور مایک مک اینس/پروفسور رون فسندن
ترجمه:مهندس سید مظاهر سیدی/دکتر غلامرضا کفیلی